onsdag 11 augusti 2010

Fiskgryta med mango chutney

Surfade runt på nätet efter lite inspiration på nya sätt att tillaga fisk när jag hittade det här receptet. Efter lite ändringar så blev resultatet det här! Ett snabblagat och gott recept. För mig tog grytan lika lång tid att laga som det tog att koka riset.

400gr alaska pollock (eller annan vit fisk)
1 pujolök
1 frp Milda frachie 24%
1 dl grädde
1 dl mjölk
nästan 2 dl mango chutney (jag gjorde min egen)
1-2 tsk sambal olek
300 gr skalade räkor
maizena redning

Skär purjolöken i ganska grova strimlor. Fräs den mjuk i smör. Skär fisken i små kuber. Lägg i den i grytan tillsammans med allt utom räkorna. Koka upp och smaka av med salt. Koka till dess att fisken är klar. Red av med maizena till önskad konsistens. Lägg i räkorna och rör om.
Servera med ris och sallad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar